26.02.2020 Mikä ihmeen autismikirjo? -tietoilta

Mikä ihmeen autismikirjo? -perustietoillat tarjoavat peruspaketin autismikirjosta. Illat sopivat erinomaisesti autismikirjon henkilöiden läheisille ja ammattilaisille, jotka kohtaavat autismikirjon henkilöitä työssää

Mikä ihmeen autismikirjo? -tietoiltoja järjestetään säännöllisesti noin joka toinen kuukausi ja ne ovat kaikki sisällöltään samanlaisia. Mikäli et pääse osallistumaan tähän iltaan, voit osallistua myöhemmin keväällä tai syksyllä vastaavan sisältöiseen iltaan.

Aisti Kevään Mikä ihmeen autismikirjo? -perustietoilta järjestetään
26.2.2020 klo 17.30-19.30.
Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33), Pihlaja-salissa (2. krs.)

Kouluttajana perustietoillassa on Riikka Kiilo.

Ilmoittautuminen 26.2.2020 koulutukseen: https://forms.gle/USYkuS8UFXyPMH1o8

Kaikki Aisti ry:n perustietoillat ovat maksuttomia.