Varainkeruutuote: Aistin siivousrätit, niin tiedät millä pyyhkiä!

4 kpl värikoodattuja siivousrättejä 12,90€/setti

Nyt saatavilla Aistin putiikista
https://aistinkauppa.mycashflow.fi/product/2/aistin-siivousratit

Aistin siivousrätit on värikoodattu mukaillen ammattilaissiivouksessa käytettävien siivousrättien värejä. Kunkin rätin käyttökohteesta muistuttavat runoilija, taiteilija Heli Laaksosen piirtämät herkulliset kuvat lounaismurteelle käännetyillä teksteillä.

PÖNTTÖ VAA! – punainen rätti: vain ja ainoastaan WC- istuimen (tai WC:n muiden yhtä likaisten pintojen) puhdistukseen

KYLPPÄRIN PUALEL – keltainen rätti: vessojen, pesu- ja kylpyhuoneiden pinnoille (esimerkiksi lavuaarit, seinät, hanat ja niin edelleen)

TISKIPÖYRÄL – vihreä rätti: kaikille keittiön pinnoille

PÖLYI VARTE – sininen rätti: kaikille muille kodin pinnoille kuten pöydät, hyllyt, ovet, ovenpielet valonapit ja niin edelleen

Rätin koko 20x17cm

Ympäristöystävälliset rätit on valmistettu norjalaisesta selluloosa- kuidusta ja intialaisesta puuvillasta, joka on liian lyhytkuituista mihinkään muuhun käyttöön. Painettu ympäristöystävällisin värein. Värit lämpökiinnitetään painamisen jälkeen, jolloin tuotteet ovat konepestäviä. Pitkään käytössä olleen tuotteen voi helposti raikastaa liottamalla sitä hetken etikassa ja huuhtelemalla hyvin. Pitkän elinkaarensa jälkeen tuotteet voi hävittää biojätteenä ja ne maatuvat kokonaan.