Marjukka Saarnistosta Aisti ry:n uusi puheenjohtaja

Aisti ry:n vuosikokous pidettiin eilen 29.5.2022 Lounatuulet -talossa. Esillä olivat sääntömääräiset asiat, kuten tilinpäätös, mutta myös uuden hallituksen valinta tälle kaudelle.

Vuosikokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi yrittäjä Marjukka Saarniston. Edellisestä hallituksesta tutut Maria Lehtonen, Karoliina Polvi, Riitta Nykänen ja Satu Mäkinen saivat jatkoa hallituspestiinsä. Uusia kasvoja tuli Saarniston lisäksi paljon. Heitä ovat Tarja Lehtonen, Sari Lähteenmäki, Sanna Tomukorpi ja Riikka Jääskeläinen. Varajäseniksi valittiin Minna Lindell ja Sari Huusko. Uusi hallitus järjestäytyy tällä viikolla.

Yhdistys kiitti edellistä hallitusta ja sen puheenjohtajaa Helena Öhmania sekä varapuheenjohtaja Riikka Kiiloa hyvästä työstä ja toivotti onnea uudelle puheenjohtaja Saarnistolle.