Sirkuskoulu

HUOM!  Aisti ry:n kaikki toiminta on tauolla toistaiseksi koronavirusepidemian hillitsemiseksi.

Aisti ry ja Turun Sirkus ry järjestävät keväällä sirkuskoulun alle kouluikäisille ja juuri koulunsa aloittaneille autismikirjon lapsille. Sirkuskoulu järjestetään Turun Sirkuksen tiloissa (Eerikinkatu 7, 5. krs.) lauantaiaamuisin klo 9.00-10.30 aikavälillä 2.2.-4.5.2019. Sirkustelua on yhteensä 12 kerran ajan (ei sirkusta 16.2. ja 20.4.). Sirkuskouluun otetaan 10 lasta. Sirkuskurssin hinta on 80 euroa jäseniltä ja 160 euroa ei-jäseniltä. Laskutus tapahtuu sähköpostitse kurssin aikana.

Ohjaajina toimivat Turun sirkuksen ohjaajat. Kevätkauden osallistumismaksu on 80e/jäsenet ja 160e/ei-jäsenet.

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta:

Sirkuskouluun kuljetaan ja osallistutaan omalla vastuulla. Näin ollen jokaisella osallistujalla on hyvä olla tarkoituksenmukainen ja voimassa oleva tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutus. Turun Sirkuksen liikuntatapahtumissa kaikki alle 18-vuotiaat osallistujat ovat vakuutetut.