OIVALLA ADHD! -verkkokoulutukset 2022

maanantaina 28.2.2022 ja 25.4.2022 klo 18:00-20:00 Zoomissa.

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen tästä linkistä: https://forms.gle/TT7h5XeLX5AZsJxAA

Osallistujille lähetetään osallistumislinkit viimeistään koulutuspäivänä klo 12 mennessä.

Oivalla ADHD! -verkkokoulutus antaa perustietoa siitä, mikä on ADHD. Koulutus sopii erinomaisesti sellaisille ADHD-oireisten henkilöiden läheisille tai ammattilaisille, jotka kohtaavat ADHD-oireisia henkilöitä työssään. Koulutus tarjoaa jokaiselle myös lisää työkaluja toisten ihmisten kohtaamiseen ja ymmärtämiseen mm. kouluissa, työpaikoilla ja harrastuksissa.

Oivalla ADHD-verkkokoulutuksia järjestetään neljä kertaa vuodessa ja ne ovat kaikki sisällöltään samanlaisia. Nämä verkkokoulutukset ovat maksuttomia eikä osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Voit tilata tämän koulutuksen myös omaan työyhteisöösi. Kysy tarjousta lähettämällä sähköpostia rahastonhoitaja@aistiyhdistys.fi

Oivalla ADHD! – tietoillat järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.