Mikä ihmeen autismikirjo? 28.4.

Mikä ihmeen autismikirjo? -tietoillat

Mikä ihmeen autismikirjo? -perustietoillat tarjoavat peruspaketin autismikirjosta. Illat sopivat erinomaisesti autismikirjon henkilöiden läheisille ja ammattilaisille, jotka kohtaavat autismikirjon henkilöitä työssään.

Mikä ihmeen autismikirjo? -tietoiltoja järjestetään säännöllisesti noin joka toinen kuukausi ja ne ovat kaikki sisällöltään samanlaisia. Mikäli et pääse osallistumaan tähän iltaan, voit osallistua myöhemmin keväällä tai syksyllä vastaavan sisältöiseen iltaan.

Aisti Kevään Mikä ihmeen autismikirjo? -perustietoillat järjestetään
26.2.2020 ja 28.4.2020
Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33), Pihlaja-salissa (2. krs.) klo 17.30-19.30. Molemmat perustietoillat ovat samansisältöisiä.

Kouluttajana perustietoillassa on Riikka Kiilo.

Kaikki Aisti ry:n perustietoillat ovat maksuttomia.