Oivalla ADHD! 23.3. (peruutettu)

Oivalla ADHD! 23.3. (peruutettu)

*Aisti ry:n toiminta on tauolla toistaiseksi koronavirusepidemian hillitsemiseksi.

Oivalla ADHD-ilta 23.3.2020 peruttu!

Oivalla ADHD! -tietoilta antaa perustietoa siitä, mikä on ADHD. Ilta sopii erinomaisesti sellaisille ADHD-oireisten henkilöiden läheisille tai ammattilaisille, jotka kohtaavat ADHD-oireisia henkilöitä työssään.

Oivalla ADHD-iltoja järjestetään säännöllisesti noin joka toinen kuukausi ja ne ovat kaikki sisällöltään samanlaisia. Mikäli et pääse osallistumaan tähän iltaan, voit osallistua myöhemmin keväällä tai syksyllä vastaavan sisältöiseen iltaan.

Kevään Oivalla ADHD! -illat pidetään
28.1.2020 ja 23.3.2020 *Peruttu!
Lounatuulet Yhteisötalon (Läntinen Pitkäkatu 33) Pihlaja-salissa (2. krs.) klo 17.30-19.30.
Kaikki Oivalla ADHD!-tietoillat ovat maksuttomia.

Illan kouluttajana on Karoliina Polvi.

Tervetuloa!