Vertaistukiohjaajakoulutus 18.4.

Nyt on mitä mainioin hetki vahvistaa oman ryhmän toimintaa ja kysellä myös uusia ohjaajia mukaan!
Koulutukseen mahtuu 15 ohjaajaa.

Jos vertaisryhmien ohjaaminen on jo nyt sinun juttusi tai olisit kiinnostunut perehtymään tähän vertaistuen osa-alueeseen lisää, on siihen nyt oiva tilaisuus.

Osallistu vertaisryhmäohjaajien koulutuspäivään Turussa la 18.4.2020, kello 10-16.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun seudun autismi ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n kanssa.

Lisätietoja koulutuksesta löydät täältä

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä

Kouluttajina toimivat Elina Havukainen ja Elina Vienonen Autismiliitosta.

Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry
Läntinen Pitkäkatu 33
20100 Turkuaistiyhdistys@aistiyhdistys.fi

Viimeisimmät artikkelit

Koronavirusepidemian aiheuttama tauko yhdistyksessä loppumassa 1.6.2020

Koronavirusepidemian aiheuttama tauko yhdistyksen toiminnassa alkaa lähestyä loppuaan. Yhdistyksen hallitus on halunnut tässä tilanteessa toimia mahdollisimman vastuullisesti ja rajoituksia kunnioittaen tartuntojen rajoittamiseksi Aisti ry jatkaa toimintataukoa toukokuun loppuun, mutta 1.6.2020 lähtien toimintaa aletaan hiljaksiin käynnistämään kesää vasten. Kesällä toimintamme on yleensä ollut hiljaisempaa ja näin siirtyminen kohti normaalimpaa aikaa tapahtuu varsin hallitusti. 1.6.2020 alkaen vertaistukiryhmät voivat taas tavata normaaliin tapaan. Tapaamisiin ei saa osallistua sairaana ja jokaisen osallistujan tulee huomioida hyvät hygieniakäytännöt ja turvavälit. Eri ryhmät tiedottavat omilla sivuillaan tapaamisista. On mahdollista, että joihinkin ryhmiin otetaan käyttöön ilmoittautuminen, jotta varmistetaan, ettei tilaan tule liikaa osallistujia. Perinteiset kesäleirit pyritään järjestämään juhannuksen jälkeisellä viikolla Oriniemessä. Leirien suunnittelu ja rekrytointi on kesken, joten tässä asiassa pyydän vanhemmilta malttia. Haluamme tarjota turvallisen leirikokemuksen ja se edellyttää huolellista etukäteissuunnittelua. Syksyllä toiminta jatkuu mahdollisimman normaalina, kuitenkin kaikkia valtioneuvoston suosituksia noudattaen.

1. Oivalla ADHD! -perustietoilta verkossa 19.5.2020 klo 17.30-19.30 Leave a reply
  2. Aisti ry:n kaikki toiminta tauolla Leave a reply
  3. ADHD lapsuudesta nuoruuteen tiistaina 27.10.2020 klo 8.30-16.00 Leave a reply
  4. Autismitietoisuusviikon 30.3.-5.4.2020 tapahtumat Turun seudulla Leave a reply