Vertaistukiohjaajakoulutus 18.4.

Nyt on mitä mainioin hetki vahvistaa oman ryhmän toimintaa ja kysellä myös uusia ohjaajia mukaan!
Koulutukseen mahtuu 15 ohjaajaa.

Jos vertaisryhmien ohjaaminen on jo nyt sinun juttusi tai olisit kiinnostunut perehtymään tähän vertaistuen osa-alueeseen lisää, on siihen nyt oiva tilaisuus.

Osallistu vertaisryhmäohjaajien koulutuspäivään Turussa la 18.4.2020, kello 10-16.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun seudun autismi ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n kanssa.

Lisätietoja koulutuksesta löydät täältä

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä

Kouluttajina toimivat Elina Havukainen ja Elina Vienonen Autismiliitosta.

Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry
Läntinen Pitkäkatu 33