Tulevat leirit ja retket vuonna 2020

Perheiden luontoretki 28.11.2020

Retkipaikka: Vaarniemen ulkoilualue

Aika: Lauantai 28.11.2020 klo 10.00 -14.00

Tapaaminen: Rauvolantie 149 (parkkipaikka) 20760 Kaarina

Ilmoittaudu retkelle alla olevasta linkistä:

https://docs.google.com/…/1SJ8jc6ZCZGoqSFqqqOIdQQPYGqX…/edit

Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluvaatteet 4 tunnin ulkoiluun sekä lämmintä vaatetta lisättäväksi rauhallisella evästauolla.HUOM! Omat eväät ja juotavaa sekä reppu ja istuinalusta.Ohjelma: Teemme yhteisen luontoretken tutkimaan marraskuista luontoa.Kuljemme yhteensä n. 3 km. Vaarniemen lehdoissa sekä kallioilla. Retken lomassa rakennamme metsän pienille eläimille sekä muulle metsän väelle talvimajoja luonnon materiaaleista. Retken aikana syömme omat eväät sekä mahdollisesti pääsemme nauttimaan nuotion lämmöstä. Eväät kannattaa varata huomioiden, että tulipaikalla saattaa syksyisenä lauantaina olla muitakin. Jälkiruuaksi perheet pääsevät yhdessä tekemään retkikeittimellä popcorneja, kiipeämään näkötorniin sekä keinuttelemaan riippumatoissa.

MENNEET RETKET:

17.7.2019 Koko perheen kesäretki Oriniemessä

Aisti ry:n kesäretki suuntautuu tänä kesänä koti-Turkuun. Kokoonnumme Oriniemen partiomajalla (https://www.partiomaja.fi/) keskiviikkona 17.7.2019 klo 12.00-18.00. Ohjelmassa on grillausta, uintia, saunomista, pallopelejä ja kaikkea muuta kesäkivaa.

Aisti ry tarjoaa osallistujille makkarat ja lisukkeet, sekä kahvin ja pullat.

Retki on osallistujille maksuton, mutta jotta osaisimme varautua oikeaan henkilömäärään, pyydämme ilmoittautumista. Ilmoittautua voi oheisen lomakkeen kautta: https://forms.gle/9HSJPdyhEwYfJcgh6

Tervetuloa viihtymään kauniin luonnon keskelle koko perheen kanssa!

____________________________________________________________________________________________

Kesäleirit 2019

Ilmoittautuminen ADHD- ja Asperger-lasten ja -nuorten kesäleireille on alkanut! Leirit järjestetään Oriniemen partiomajalla, Hirvensalossa. Lisätietoa partiomajasta saat täältä: https://www.partiomaja.fi/

1.-4.-luokkalaisille suunnattu leiri pidetään 1.-3.7.2019. Leiri alkaa maanantaina ja päättyy keskiviikkona. 4.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille suunnattu leiri pidetään 3.-5.7.2019. Leiri alkaa keskiviikkona ja päättyy perjantaina.

4.-LUOKKALAISTEN JA SITÄ VANHEMPIEN LEIRI ON TÄYNNÄ! VARASIJAPAIKOILLE VOI VIELÄ ILMOITTAUTUA.

Leirillä lapset ja nuoret tutustuvat toisiinsa ja saavat vertaiskokemusta. Toiminnallisissa pienryhmissä pyritään vahvistamaan vuorovaikutustaitoja ja selviytymään erilaisista sosiaalisista tilanteista. Yöpyminen on kokemus kohti itsenäisempää toimintaa. Leirin ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua, pelailua, luonnossa liikkumista sekä uimista ja saunomista.

Leirin hinta on 95 € Aistin jäsenille ja 160 € ei-jäsenille. Leirin lasku lähetetään sähköpostitse ennen leiriä ja se tulee maksaa ennen leirin alkua. Leirimaksua ei palauteta. Sairastapauksissa yms kannattaa olla yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön korvauksesta.

Leiristä vastaa Karoliina Polvi ja riittävä määrä ohjaajia.

Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee leirillä henkilökohtaista apua ja ohjausta, hänellä tulee olla mukana oma avustaja. Leirille osallistuvalla lapsella tulee olla voimassa oleva vapaa-ajan-/tapaturmavakuutus.

1.-4.-luokkalaisten leirin ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdi2-sGUIe90Z3Mkue1h8tSPFNBjNPEUDE0dcYQz2J4-mPIcg/viewform

4.-luokkalaisten ja sitä vanhempien leirin ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebWnzkr3AEqLfPjCAdFZHXTe77uVJNMBXWGTmpYKHmoFM2Aw/viewform