Kevään 2021 metsäretket

Aisti ry järjestää helmikuusta toukokuuhun joka kuukausi metsäretken luontoon. Retket sopivat kaikille; yksin, yhdessä tai vaikka mummon tai kaverin kanssa.

Helmikuun retkipäivässä tutkitaan lumijälkiä ja tehdään itse jälkiä sekä tutkitaan talvista luontoa. Retken päätteeksi nautitaan omat eväät nuotiolla ja paistetaan vaahtokarkkeja sekä opetellaan tulenteon perusteita.

Lumitilanteesta riippuen mukaan voi napata myös pulkan ja retkellä on mahdollisuus kokeilla lumikenkiä.
Mukaan: lämmintä juomaa ja omat eväät. Lämpimät vaatteet sekä lisä-/ taukovaatetta.

Retket on tarkoitettu aivan kaikille. Aikuisille ja lapsille. Niihin voi osallistua yksin tai yhdessä. Esimerkiksi lapsien, isovanhempien tai kaverin kanssa.

Tapaaminen: Ruissalo Saaroniemen parkkipaikka.

Toteutus mikäli viisi(5) osallistuu, maksimissaan 10 henkilöä.

Jäsenille 10€/hlö ja ei-jäsenille 15€/hlö, avustajat maksuttomia.

Mikäli, et pääse retkelle ilmoitathan:
Kaisa 044-3343393

Ilmoittautumislinkki:

KEVÄÄN PÄIVÄMÄÄRÄT:

Helmikuu:  la 20.2
Maaliskuu: su 21.3 PERUTTU! Siirretään kesäkuulle.
Huhtikuu: la 11.4.
Toukokuu: la 15.5.