AaDeeHooDee-aikuisten vertaistukiryhmä

Aistin ADHD-aikuisten vertaistukiryhmä Turun seudun AaDeeHooDeet jatkaa tapaamisiaan Lounatuulet Yhteisötalossa, osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 33. Ryhmä on suunnattu ADHD/ADD-aikuisille, mutta ryhmään ovat tervetulleita myös aikuistuvat ADHD/ADD-nuoret. Vertaistukiryhmän tapaamisten ulkopuolella vertaistukea saa suljetusta Facebook-ryhmästämme (jäsenet hyväksytään yksitellen ja ulkopuoliset eivät voi nähdä keskusteluita). Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, joiden elämää ADHD tai ADD koskettaa tavalla tai toisella. Ryhmään voi osallistua ilmoittautumatta eikä osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Tiedustelut sähköpostitse aistiyhdistys @ aistiyhdistys.fi.

Saapumisohje Aistin toimistolle: OpasteAisti

Ryhmän tapaamiset ovat toistaiseksi tauolla vallitsevan koronapandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi.

Ryhmän ohjaaja – Salla Raunio