Asperger-lasten ja -nuorten vanhempien vertaistukiryhmä

Asperger-lasten ja -nuorten vanhempien vertaistukiryhmä aloitti toimintansa tammikuussa 2013. Ryhmä tapaa noin kerran kuukaudessa ja lisäksi vertaistukea voi saada Asperger-lasten ja -nuorten vanhempien vertaisryhmästä facebookissa. Ryhmä on suljettu ryhmä (jäsenet hyväksytään ryhmään yksitellen) ja keskustelut eivät näy ulkopuolisille. Tule mukaan saamaan vertaistukea!

Saapumisohje Aistin toimistolle: OpasteAisti

Seuraava tapaaminen on koronatilanteen vuoksi Zoomissa. Zoom-linkki lähetetään jokaiselle ilmoittautuneelle 7.2.2022. Ilmoittaudu tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9z4uqhVYD_BgjRn5uBBjM3oXjDmHeol_dGay1qUKLAlnWiA/viewform

Aistin toimisto on Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33) ja kaikki vertaistuki-illat alkavat klo 17.30 ja päättyvät klo 19.00. Tervetuloa mukaan vaihtamaan kuulumisia!

Tiedustelut ja yhteydenotot aistiyhdistys @ aistiyhdistys.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmän ohjaajat – Sari Halenius ja Marianne Arvonen