Autismikirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu autismikirjon lasten ja nuorten vanhemmille vertaistukifoorumiksi. Tapaamme yleensä Aistin omassa tilassa Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33, 2.krs). Facebookissa tapaamme ryhmässä nimeltä Autismin kirjon henkilöiden ja perheiden vertaistukiryhmä Turku – Aisti ja siinä on nimensä veroisesti mukana on myös autismikirjon henkilöitä antamassa perspektiiviä. Ryhmä on suljettu (jäsenet hyväksytään yksitellen) ja ulkopuoliset eivät voi nähdä keskusteluita. Keskustelut netissä ja vertaisilloissa ovat vilkkaita ja yleensä kysymykseen kuin kysymykseen on vastaus löytynyt.  Jaettu suru on puolikas suru ja jaettu ilo on moninkertainen! Tule viihtymään vertaistesi seuraan.

Autismikirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmän syksyn 2017 tapaamiset klo 17.30-19.30

11.9.2017
3.10.2017
7.11.2017 Juustoiset pikkujoulut! Otamme varaslähdön jouluun ja järjestämme ryhmässä juustomaistelun. Tule katsomaan, kokemaan ja maistamaan mahtava juustotorni. Juomana tarjolla glögiä, kahvia, teetä, mehua, vettä. Oman juoman saa tuoda. Vapaaehtoinen juustomaksu 2€. Ilmoittautumiset tämän linkin kautta, jotta osaamme arvioida menekin. https://goo.gl/forms/xTQRJJhR020XN4ar1
Herkuttelun lisäksi terveisiä Tunne Autismi -päiviltä, vastajulkaistujen kirjasten Näin kerrot lapselle diagnoosista ja Näin tuet nuorta tutkailua!
5.12.2017

Tervetuloa uudet ja vanhat tutut!

Ryhmän ohjaajat – Riikka Kennovaara ja Riitta Nykänen