Autismikirjon lasten ja nuorten vanhempien vertaistukiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu autismikirjon lasten ja nuorten vanhemmille vertaistukifoorumiksi. Tapaamme yleensä Aistin omassa tilassa Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33, 2.krs). Facebookissa tapaamme ryhmässä nimeltä Autismin kirjon henkilöiden ja perheiden vertaistukiryhmä Turku – Aisti ja siinä on nimensä veroisesti mukana on myös autismikirjon henkilöitä antamassa perspektiiviä. Ryhmä on suljettu (jäsenet hyväksytään yksitellen) ja ulkopuoliset eivät voi nähdä keskusteluita. Keskustelut netissä ja vertaisilloissa ovat vilkkaita ja yleensä kysymykseen kuin kysymykseen on vastaus löytynyt.  Jaettu suru on puolikas suru ja jaettu ilo on moninkertainen! Tule viihtymään vertaistesi seuraan.

KEVÄÄN 2019 tapaamiset klo 17:30-19:30

ke 16.1. Illan aiheena ”Tilapäishoidon haasteet -vertaistuellista keskustelua tilapäishoidon alueellisesta saatavuudesta”.
ke 13.2.
ti 12.3. Puhetta kuvista, kuvien käytöstä kommunikaatiossa, strukturoinnista – sen ihanuudesta ja kamaluudesta.
ma 15.4. Monimuotoista, tavallista asumista – keskustelua nuorten muutosta pois kotoa, omaan kotiin. Mukana keskustelemassa erilaisten asumisratkaisujen asiantuntija Jaana Jussila.
ti 14.5.

 

Ryhmän ohjaajat – Ruut Holmberg, Riikka Kennovaara, Riitta Nykänen ja Hannah Salonen