Neurologisesti epätyypillisten aikuisten eli Omituisten otusten vertaistukiryhmä

Ryhmä kokoontuu Aistin omassa tilassa Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33, 2.krs) säännöllisesti joka toinen keskiviikko, parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 17.30-19:30.

Ryhmään voivat tulla ilmoittautumatta kaikki, jotka kokevat olevansa autismi- tai neurokirjolla. Diagnoosia ei tarvita.

Ketään ei ryhmässä arvioida iän sukupuolen tai ulkonäön suhteen. Kuitenkin alin ikäraja 18v.

Tutustu kaikkiin Omituisten otusten toimintaohjeisiin tästä linkistä.

28.11.2018 ryhmässä vierailee psykiatrian erikoislääkäri Georgios Nikolakaros ja keskustelun aiheena on Autismikirjo ja masennus. Ryhmä kokoontuu poikkeuksellisesti neuvotteluhuone Jalavassa (2.krs), jotta kaikki varmasti mahtuvat mukaan.

Vertaistukiryhmällä on oma yksityinen ryhmänsä netissä. Tähän nettiryhmään mukaan haluavia pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse aistiyhdistys @ aistiyhdistys.fi tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Ohjaajat Topi Huovinen ja Teemu Huotari

Ryhmä on Suomen Aspergeryhdistyksen ja Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n yhteisprojekti.