Neurologisesti epätyypillisten aikuisten eli Omituisten otusten vertaistukiryhmä

Ryhmä kokoontuu Aistin omassa tilassa Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33, 2.krs) säännöllisesti joka toinen keskiviikko, parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 17.30-19:30.

HUOMIO! OMITUISTEN TAPAAMISET TOIMISTOLLA PERUTTU TOISTAISEKSI!!!!
Järjestelyjä etävertaistuen mahdollistamiseksi tehdään parhaillaan. Lisätiedot: omituiset.otukset @ aistiyhdistys.fi

Saapumisohje Aistin toimistolle: OpasteAisti

Ryhmään voivat tulla ilmoittautumatta kaikki, jotka kokevat olevansa autismi- tai neurokirjolla. Diagnoosia ei tarvita.

Ketään ei ryhmässä arvioida iän sukupuolen tai ulkonäön suhteen. Kuitenkin alin ikäraja 18v.

Tutustu kaikkiin Omituisten otusten toimintaohjeisiin tästä linkistä.

Täältä voit lukea, millaista on käydä Omituisissa ja mitä siellä tehdään: Omituisten ryhmä

Vertaisryhmän sisäinen viestintä tapahtuu ryhmäsähköpostien avulla. Sähköpostilistalle voi liittyä antamalla nimi ja sähköpostiosoite ryhmän ohjaajalle ryhmässä vieraillessa.

Ryhmää koskevat tiedustelut omituiset.otukset @ aistiyhdistys.fi tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Ohjaajat Topi Huovinen, Teemu Huotari, Matias Griese ja Anssi Ovaskainen

Ryhmä on Suomen Autismikirjon Yhdistys ry:n ja Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n yhteisprojekti.