Neurologisesti epätyypillisten aikuisten eli Omituisten otusten vertaistukiryhmä

Ryhmä kokoontuu Aistin omassa tilassa Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33, 2.krs) säännöllisesti parillisten viikkojen keskiviikkona klo 17.30.

3.5.2017 ryhmään tulee vieraaksi Elina Havukainen Autismi- ja Aspergerliitosta. Hän tulee keskustelemaan aiheesta Jännän äärellä – hyviä kohtaamisia neurotyypillisten kanssa.

14.6.2017 ryhmässä vierailevat Minttu Aalto ja Heta Pukki ASY:stä. Keskustelun aiheena on autismikirjo maailmalla.

Vertaistukiryhmällä on oma yksityinen ryhmänsä netissä. Mukaan haluavia pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse aistiyhdistys @ aistiyhdistys.fi tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Ryhmän postilistalle liittyminen: as-turku-subscribe @ kof.fi

Ohjaajat Topi Huovinen ja Teemu Huotari

Ryhmä on Suomen Aspergeryhdistyksen ja Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n yhteisprojekti.