Neurologisesti epätyypillisten aikuisten -Omituisten otusten vertaistukiryhmä

Omituiset Otukset tapaavat tällä hetkellä:

• Parillisten viikkojen keskiviikkoisin kello 17:30-19:30 Aistin toimistolla Lounatuulet-yhteisötalossa, lähi-tapaamisiin voi tulla ennalta ilmoittamatta.
  • Parittomien viikkojen torstaisin kello 17:30-19:30 ääniyhteydellä Discordissa, palvelimelle voi liittyä lähi-tapaamisissa tai sähköpostilla

Ilmoittautuminen, Discord-palvelimelle liittyminen ja lisätiedot: omituiset.otukset@aistiyhdistys.fi. Voit lähestyä meitä myös yhteydenottolomakkeemme kautta.

Omituisissa huomioitavaa:

• Ketään ei ryhmässä arvioida iän sukupuolen tai ulkonäön suhteen. Kuitenkin alin ikäraja 18v.
  • Ryhmään voivat tulla kaikki, jotka kokevat olevansa autismi- tai neurokirjolla. Diagnoosia ei tarvita.
  • Muista tutustua Omituisten otusten toimintaohjeisiin tästä.
  • Täältä pääset lukemaan Omituisten otusten vertaistukiryhmään osallistuneiden kokemuksia!
  • Vertaisryhmän sisäinen viestintä tapahtuu ryhmäsähköpostien avulla. Sähköpostilistalle voi liittyä antamalla nimi ja sähköpostiosoite ryhmän ohjaajalle ryhmässä vieraillessa.

Ohjaajina toimivat Topi Huovinen, Tiina Ilmarinen, Katariina Mäkinen ja Antti Salo.

Ryhmä on Suomen Autismikirjon Yhdistys ry:n ja Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n yhteisprojekti.