Neurologisesti epätyypillisten aikuisten -Omituisten otusten vertaistukiryhmä

Omituiset Otukset siirtää toimintansa koronatilanteen vuoksi
toistaiseksi kokonaan Discordiin. Jatkamme live-tapaamisia
mahdollisimman pian. Tapaamme ääniyhteydellä Discordissa parillisten
viikkojen keskiviikkoisin ja parittomien viikkojen torstaisin, kello
17:30-19:30. Discord-palvelimelle liittyminen ja lisätiedot
omituiset.otukset @ aistiyhdistys.fi .

Saapumisohje Aistin toimistolle: OpasteAisti

Ryhmään voivat tulla ilmoittautumatta kaikki, jotka kokevat olevansa autismi- tai neurokirjolla. Diagnoosia ei tarvita.

Ketään ei ryhmässä arvioida iän sukupuolen tai ulkonäön suhteen. Kuitenkin alin ikäraja 18v.

Tutustu kaikkiin Omituisten otusten toimintaohjeisiin tästä linkistä.

Täältä voit lukea, millaista on käydä Omituisissa ja mitä siellä tehdään: Omituisten ryhmä

Vertaisryhmän sisäinen viestintä tapahtuu ryhmäsähköpostien avulla. Sähköpostilistalle voi liittyä antamalla nimi ja sähköpostiosoite ryhmän ohjaajalle ryhmässä vieraillessa.

Ryhmää koskevat tiedustelut omituiset.otukset @ aistiyhdistys.fi tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Ohjaajat Topi Huovinen, Teemu Huotari, Matias Griese, Anssi Ovaskainen, Tiina Ilmarinen, Katariina Mäkinen ja Antti Salo.

Ryhmä on Suomen Autismikirjon Yhdistys ry:n ja Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n yhteisprojekti.