Neurologisesti epätyypillisten aikuisten -Omituisten otusten vertaistukiryhmä

Omituiset Otukset tapaavat tällä hetkellä kasvokkain Aistin tiloissa Lounatuulet-yhteisötalossa parillisten viikkojen keskiviikkoisin 17:30-19:30, ja ääniyhteydellä Discordissa parittomien viikkojen torstaisin 17:30-19:30. Koronarajoitusten vuoksi live-tapaamisiin on ilmoittauduttava viimeistään tapaamista edeltävänä sunnuntaina. Ilmoittautumiset, Discord-palvelimelle liittyminen ja lisätiedot omituiset.otukset @ aistiyhdistys.fi. .

HUOM! Omituisten Otusten Naisten tapaaminen 3.8. 17:30-19:30 on siirretty
Discordiin. Tapaamiseen ovat ilman ilmoittautumista tervetulleita kaikki
jotka haluavat vertaistuellisesti keskustella naisena olemisesta
neurokirjolla. Lisätiedot ja Discord-palvelimelle liittyminen
omituiset.otukset@aistiyhdistys.fi.

Saapumisohje Aistin toimistolle: OpasteAisti

Ryhmään voivat tulla ilmoittautumatta kaikki, jotka kokevat olevansa autismi- tai neurokirjolla. Diagnoosia ei tarvita.

Ketään ei ryhmässä arvioida iän sukupuolen tai ulkonäön suhteen. Kuitenkin alin ikäraja 18v.

Tutustu kaikkiin Omituisten otusten toimintaohjeisiin tästä linkistä.

Täältä voit lukea, millaista on käydä Omituisissa ja mitä siellä tehdään: Omituisten ryhmä

Vertaisryhmän sisäinen viestintä tapahtuu ryhmäsähköpostien avulla. Sähköpostilistalle voi liittyä antamalla nimi ja sähköpostiosoite ryhmän ohjaajalle ryhmässä vieraillessa.

Ryhmää koskevat tiedustelut omituiset.otukset @ aistiyhdistys.fi tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Ohjaajat Topi Huovinen, Tiina Ilmarinen, Katariina Mäkinen ja Antti Salo.

Ryhmä on Suomen Autismikirjon Yhdistys ry:n ja Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n yhteisprojekti.