Neurologisesti epätyypillisten aikuisten eli Omituisten otusten vertaistukiryhmä

Ryhmä kokoontuu Aistin omassa tilassa Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33, 2.krs) säännöllisesti joka toinen keskiviikko, parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 17.30-19:30.

Ryhmään voivat tulla ilmoittautumatta kaikki, jotka kokevat olevansa autismi- tai neurokirjolla. Diagnoosia ei tarvita.

Ketään ei ryhmässä arvioida iän sukupuolen tai ulkonäön suhteen. Kuitenkin alin ikäraja 18v.

Tutustu kaikkiin Omituisten otusten toimintaohjeisiin tästä linkistä.

10.1.2018 ryhmässä käsitellään mm. Teemu Huotarin Autismi-
lehteen kirjoittamaa artikkelia kyseisestä vertaistukiryhmästä. Artikkelia tarjotaan lehden tämän vuoden toiseen numeroon.

Vertaistukiryhmällä on oma yksityinen ryhmänsä netissä. Tähän nettiryhmään mukaan haluavia pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse aistiyhdistys @ aistiyhdistys.fi tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Ohjaajat Topi Huovinen ja Teemu Huotari

Ryhmä on Suomen Aspergeryhdistyksen ja Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n yhteisprojekti.