Sateenkirjavat

Sateenkirjavat on vertaistukiryhmä, joka on suunnattu sukupuoleltaan ja seksuaalisuudeltaan moninaisille neurokirjon aikuisille. Diagnoosia ei vaadita, oma kokemus riittää.

Ryhmä tapaa Aisti ry:n toimistolla Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33) aina parillisten viikkojen lauantaisin klo 15-17.

Saapumisohje Aistin toimistolle: OpasteAisti.

Sateenkirjavia koskevat tiedustelut, lisätiedot ja ilmoittautumiset ensimmäistä kertaa osallistuville: sateenkirjavat @ aistiyhdistys.fi.

Vertaistukiryhmällä on sisäistä tiedotusta varten oma sähköpostilista, johon liittymistä voi halutessaan pyytää. Perehdythän ryhmän toimintaohjeisiin ennen osallistumista: Sateenkirjavien toimintaohjeet. Sateenkirjavissa toimiminen edellyttää toimintaohjeiden hyväksymistä.
Muutoksista ryhmän toiminnassa (retket jne.) pyritään tiedottamaan mahdollisimman aktiivisesti.

HUOM! La 11.7 klo 15.00-17.00 tapaaminen Kupittaanpuistossa piknikin merkeissä. Treffit Pyhän Henrikin lähteellä. Säävaraus ja omat eväät. Jos sääennuste näyttää rankkasadetta tapaaminen Aistin toimistolla puiston sijaan.

sateenkirjavat @ aistiyhdistys.fi

Tervetuloa!