Villiklubi

Suositut Villiklubi-illat jatkuvat syksyllä 2020 Pubelinassa, osoitteessa Kirsikkatie 44, Turku. Ravintola on esteetön, ja auki myös muille kävijöille Villiklubin aikana. Villiklubille ovat tervetulleita erityistä tukea tarvitsevat henkilöt, heidän läheisensä ja avustajansa sekä Turun alueen verkostotoimijat ja kaikki tapahtumasta kiinnostuneet. Illan aikana vapaata yhdessäoloa, hauskanpitoa uusien ja vanhojen ystävien kanssa ja hyvää musiikkia!

Villiklubi-illat pidetään torstaisin klo 17.30-20.00. Live-esiintyjien showtime on klo 18.00.

Villiklubi-torstait keväällä 2021
14.1.
11.2.
11.3. PERUTTU!
8.4.
13.5.

Osallistujien tulee huomioida viranomaisten suositukset turvavälien säilyttämisestä, konktaktien välttämisestä, maskien käytöstä sekä käsien pesusta ja desinfioinnista. Jokainen osallistuu Villiklubiin omalla vastuullaan ja ymmärtää voivansa altistua tilaisuudessa koronavirukselle.

Lisätietoja Villiklubi Turku -tapahtumista: Turun Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry tuulia.suominen @ gmail.com p. 044 9893060